Go to footer

blocks not working

Info and Help on Trackmaking

blocks not working

Postby Ra1nOfDe4th » 06.06.2014, 12:29

i finally had the feeling of building my track futher and then the editor is f*cking me :evil:
the normal (i think it is called grid snap) of the right mouse button while rotation is of and i can only place the blocks straight so i can make it that you can drive upwards. how do i fix this?

Image
Ra1nOfDe4th
 
Posts: 25
Joined: 17.03.2014, 13:14


Re: blocks not working

Postby Ra1nOfDe4th » 06.06.2014, 12:35

i think i found it myself. is it realy not possible to move 21,3 block as a slope? i have always done that.
Ra1nOfDe4th
 
Posts: 25
Joined: 17.03.2014, 13:14


Re: blocks not working

Postby maxi031 » 06.06.2014, 12:54

It should be possible to make slope from that block, you just need to find right rotation order. For some strange reason game does not always allow rotating with arrow keys, what i do is reset(/ key on numpad) object rotation and try again, but with different arrows combination.
User avatar
maxi031
 
Posts: 66
Joined: 23.06.2011, 09:06


Re: blocks not working

Postby Ra1nOfDe4th » 06.06.2014, 12:55

tried it, didn't worked and i got angry xD i dont understand because i'm almost 100% sure that i was able to do it before
Ra1nOfDe4th
 
Posts: 25
Joined: 17.03.2014, 13:14


Re: blocks not working

Postby gugaruz » 07.06.2014, 20:52

First try what maxi said: press "/" to get the standard config

Then ty to click the right button on the mouse (rotate it 90 degree) and the turn it with the key button to your direction :)

Use all 4 option.
There are some blocks, which won't turn arround at first and it depends on: which view you are to the block
and which spin do you have from the block

the view of the block is important to get the right direction with the keys if you turned yourself, so maybe the block will rotate with another key pressing row
User avatar
gugaruz
 
Posts: 69
Joined: 16.06.2013, 10:19
Location: Braunau/ Upper Austria


Re: blocks not working

Postby ZiZa » 08.06.2014, 07:40

One thing to note here: You are using a "wall" element here, if you cant get it to work, try using a floor/ceiling element(21-1, 21-2 for example)
ZiZa
 
Posts: 144
Joined: 08.10.2012, 19:46


Return to Board index

Return to Track Building / MediaTracker / Blockmixing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests