Go to footer

Track Studio problem...

Info and Help on Trackmaking

Track Studio problem...

Postby N00BYZOR » 19.02.2012, 16:21

Hi all :)

I'm building a new huge map and I need to move or change variations of big amount of blocks. But trackstudio can't open oversized tracks. ;(
so, I have 2 questions:

1) is there a version of trackstudio that can open oversized maps ?

2)if not, is there a version of challenge edit in which you can change variations of several blocks at once ?

I searched a bit on the net, but didn't find anything...maybe some of you know much about it (I hope^^)
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Postby N00BYZOR » 20.02.2012, 16:39

Seriously...?! No one in the rpg community knows more than me about it ?!

So...I think "no answer" means there is no such version of those programs. so I will change variations of thousands of blocks manually, block by block....
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Postby Nyco » 20.02.2012, 17:27

Tu peux traduire ^^ ?
Tmx Page :hail: Nyco :this:
Nyco
 
Posts: 17
Joined: 15.02.2012, 23:37


Postby N00BYZOR » 20.02.2012, 17:53

Lol ok, donc le premier post ca veut dire:

Salut
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Postby Nyco » 20.02.2012, 22:07

Non d
Tmx Page :hail: Nyco :this:
Nyco
 
Posts: 17
Joined: 15.02.2012, 23:37


Postby N00BYZOR » 20.02.2012, 22:24

Tkt, j'm'en doutais, jvoulais juste en
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Postby Igntul » 21.02.2012, 00:57

CE can't move many blocks at once.
i didn't even know TS can't open oversized tracks, but there are some old beta versions, you can try them out and see if any of these works
:cookie:
User avatar
Igntul
 
Posts: 470
Joined: 06.05.2010, 21:07


Postby trunks_11 » 21.02.2012, 11:29

what i now understand is: You want to move blocks with CE/TS in an oversized map? -No, that doesn't work.
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby N00BYZOR » 21.02.2012, 15:20

In fact TS can open some oversized map but not all of them actually. For example I can open my map "wonders of the past" I think because it's oversized only for the height, and still 32*32 for x and y.
But my new map that I'm building is x=50 ; y=232 ; z=80 and I can't open it with TS.
Thankfully I can open this map with CE and do whatever I want with blocks and variations, but only block by block... so I can build my map anyway, it just take more time with only CE.

Btw I will see for those beta versions of TS, thx igntul for telling me that :)
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Postby trunks_11 » 21.02.2012, 20:39

well you can try to get the blocks in mind and then you can do more steps by CE in one, and i tried to open oversized maps with the last beta of ts, and that didn't work
User avatar
trunks_11
 
Posts: 739
Joined: 06.06.2010, 18:12


Postby N00BYZOR » 02.03.2012, 14:22

I found a nice and efficient way to do it ! :thumbup:

In challenge edit, when you have to make the same modification on a big amount of blocks, you know you will have to do it on each block, one by one.....what is quite long, boring and repetitive.... :dash:
But I just had an idea...!
You can download a mouse and key recorder to do it automaticaly ! :thumbsup:
With a such nice program you just need to modify one block, and then make loop with the mouse moves you did !

With Mouse Recorder Pro you can even edit the script to make your loop to be faster and more efficient ;)

I did it, it works perfectly ! :thumbup:
;)
User avatar
N00BYZOR
 
Posts: 126
Joined: 04.07.2011, 14:06


Return to Board index

Return to Track Building / MediaTracker / Blockmixing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests